Veelgestelde vragen


Antwoord op veelgestelde vragen

Waarom kost het € 333,-?

De kosten voor een persoonlijke Reconnnectie bedragen altijd 333 van de plaatselijke munteenheid, dus in Nederland, België en Duitsland betaal je voor een Reconnectie-sessie (bestaande uit 2 bezoeken van elk ongeveer 2 uur) € 333,- en in Amerika $ 333. Wereldwijd wordt hier door alle practitioners aan vastgehouden.
Het specifieke getal van de Reconnectie is 333: het staat symbool voor de eenheid van de mens in lichaam, geest en ziel. Het magische getal vertegenwoordigt ook de verbinding tussen het Universum (of God of de Spirits etc.), de persoon die de Reconnectie ontvangt en de practitioner die als katalysator tussen beide mag dienen. 

 

Andere vragen? Stel ze me gerust, ik beantwoord ze graag.


Andere vragen? Stel ze me gerust, ik beantwoord ze graag.

Kunnen jullie mijn ziekte genezen?

Practitioners van Reconnective Healing genezen niet, ze zijn onderdeel van de genezing, samen met jou als persoon op de tafel en de Reconnective energie. Ze kunnen en zullen nooit zeggen: we hebben je genezen. Zij nemen ook geen verantwoordelijkheid voor jouw genezing. Als je je erna beter voelt, dan heb je daar zelf ook aan kunnen meewerken. Waarmee uiteraard niet bedoeld wordt, dat je zelf schuld aan je ziekte bent!
En eerlijk gezegd, hoe minder de practitioner van te voren weet over wat jou mankeert, hoe beter zij hun deel van de genezing kunnen zijn. En dan nog vindt er genezing van de persoon plaats, niet van de ziekte. Niemand kan het resultaat voorspellen, laat staan beheersen.


Wanneer kan Reconnective Healing iets voor je doen?

Ben je onzeker, heb je moeite met keuzes maken of voel je dat je overspannen wordt? Heb je lichamelijke problemen? Ben je vaak ziek of moe? Vraag je je af welke missie je in het leven hebt? Maak je je bezorgd over de natuur en onze samenleving? Ben je verdrietig of boos zonder duidelijke oorzaak? Voel je je slachtoffer van het leven? Kun je moeilijk 'nee' zeggen, ben je bang voor afwijzing? Heb je het op je werk niet naar je zin, maar weet je niet hoe je daarmee om kunt gaan? Weet je niet of je nog in je relatie wilt investeren? Vind je het moeilijk op een goede manier om te gaan met je kinderen of met andere mensen? In die (en andere) gevallen kan Reconnective Healing iets voor je betekenen.


Hoeveel sessies heb ik nodig?

Daar ben je helemaal vrij in. Alles is mogelijk, een losse sessie Reconnective Healing, of twee of drie. Wel of geen Reconnection. Hangt helemaal van je eigen behoefte af en kan per keer worden afgesproken. Maar als je het ons vraagt is het mooiste toch wel 1-3 sessies Reconnective Healing, gevolgd door de Reconnection. Maximaal vijf sessies dus. En voel jij dat het na een sessie Reconnective Healing al klaar is, helemaal goed. Wil je meer, ook goed. Jij voelt wat nodig is.


Wat is het resultaat van Reconnective Healing?

Het probleem of de ziekte wordt tijdens de sessie niet als uitgangspunt genomen; de hele persoon ontvangt de healing. De ervaringen van cliënten met Reconnective Healing zijn dan ook heel verschillend en niet van te voren te voorspellen. Sommigen vertellen dat zij meer energie hebben. Anderen hebben het gevoel zichzelf terug te vinden of voelen innerlijke vreugde en rust. Ook vermindering van rug- en spierpijnen, intense vermoeidheid en reumatische pijnen komt voor, evenals afname van slaapproblemen, verslavingen en hoofd- en oorpijn. Cliënten melden dat zij nieuwe inzichten verkregen, waardoor zij hun problemen kunnen aanpakken. Zelfs als mensen niets of weinig voelen, kan een proces in gang zijn gezet waarvan het resultaat pas enige weken na de sessie merkbaar wordt.


Heb je andere vragen? Neem contact met me op.