Reconnective Healing in Arnhem


Word je geleefd door je agenda? Slaap je te weinig, ben je vaak verkouden of heb je al langer weinig energie? Mogelijk opent Reconnective Healing dan een nieuwe deur voor jou.

Reconnective Healing en de Reconnection zijn nieuwe vormen van genezing. Zij brengen healing of heling via een energie, die het lichaam in balans laat komen. Behalve genezing kan deze energie ook bewustzijn brengen. Reconnective Healing wordt over het algemeen als heel prettig en bijzonder ervaren. Hoe werkt het precies? De genezende energie komt uit de Bron (of de kosmos, het universum of God, hoe je het maar wil noemen). Zij stroomt door de healer én de persoon die de healing ondergaat. Er ontstaat een wederzijds energieveld. Het universum herkent de behoeften van de mens en creëert vervolgens de omstandigheden waaronder de juiste reactie op die behoeften optreedt.

Wat is er nieuw aan Reconnective Healing?

De trillingsfrequenties van de persoon die de healing ondergaat, de healer en het universum gaan een wisselwerking aan om vervolgens samen een nieuwe frequentie te vormen. Eric Pearl, uitvinder van Reconnective Healing zegt hierover: ' Ik weet niet waarom ons als Reconnective healer de eer toekomt deel uit te maken van dit totale systeem. Ik kan maar moeilijk geloven dat God ons nodig heeft om te genezen. Dus waarom zijn er dan healers bij betrokken? Opnieuw, zeker weet ik het niet. Toch ben ik van mening dat de rol van healer ook te maken heeft met iets wat de genezer van het universum moet krijgen. Het kan best zijn dat healers deel uitmaken van het genezingssysteem van een ander en de healer moet beseffen dat die ander dan ook een deel van zijn systeem wordt. Wil genezing plaatsvinden, dan heeft iedereen een rol in die ervaring.'

Je kunt in Arnhem terecht als je een Reconnective Healing sessie wil ondergaan.

Reconnective Healing in Arnhem, Gelderland

Meer weten over Reconnective Healing?

Neem contact met me op om te kijken wat Reconnective Healing voor jou kan betekenen.


Vera Harnischmacher
Praktijk Lux
Kemperbergerweg 161A
6816 RR Arnhem (Schaarsbergen, Gelderland)