Reconnectie therapie


Reconnectie therapie bereikt een nieuw niveau van heling

Reconnectie therapie is een nieuw soort van energie healingstherapie, ontdekt door de arts Eric Pearl. Reconnectie staat voor herverbinding van de mens met de wereld eromheen. De Reconnection of de Reconnectie herverbindt de meridianen van je lichaam met de rasterlijnen op de aarde, die ons weer verbinden met het energieveld van de sterren en andere planeten. In de loop van de evolutie zijn wij de verbinding met dit veld kwijtgeraakt.

Reconnectie therapie richt zich op een nieuw niveau van healing

Dr. Eric Pearl zegt hierover: 'In dit nieuwe hoofdstuk voor de mensheid zijn we eindelijk de intelligentie van een superieure genezingskracht gaan herkennen. We kunnen inzien dat deze energie weet wat ons mankeert, welke correcties er gemaakt moeten worden en in welke volgorde. Dit soort genezing gaat niet over geloof in vastgelegde overtuigingen. Het is de taak van een genezer om eenvoudig een stap opzij te doen en iets wat alwetend en alziend is de juiste beslissing te laten nemen. Soms krijgen wij, als we ons baseren op wat het eindresultaat van een sessie met Reconnective Energie lijkt te zijn, misschien geen bevestiging dat het nieuwe resultaat nuttig voor de persoon in kwestie was. Maar dat was het wel.

Wij bezitten niet altijd de gave om dingen in een groter perspectief te zien.

Dat doet iemand anders voor ons, iemand die veel groter is dan wij zijn. Stap dus in het proces, word er een onderdeel van en laat het gebeuren. Dit is het geschenk van genezing. Dit is de toekomst van genezen.'

Welke opleiding heb je nodig om met Reconnectie te mogen werken?

Eric Pearl leert mensen hoe zij dit nieuwe en allesomvattende spectrum van helende frequenties kunnen activeren en gebruiken. Zo bereiken zij een nieuw niveau van heling. Inmiddels heeft hij meer dan 60.000 mensen in zeker 55 landen opgeleid in Reconnective Healing Level I en II. Ruim 30.000 van deze practitioners hebben ook het certificaat Level III op zak. Op de website van Reconnection Nederland en RPNN vind je officieel geregistreerde practitioners in jouw omgeving. Ik ben door dr. Eric Pearl opgeleid tot gecertificeerd Reconnective Healing practitioner level I, II en III.

Bekijk achtergrondinformatie over Reconnectie of lees ervaringen van cliënten.

Reconnectie therapie behandeling
Reconnectie therapie ondergaan

Praktijk Lux
De Reconnectie en Reconnective Healing
Schaarsbergen (Arnhem, Gelderland)